Føl dig yngre med sunde muskler og led

I en tid, hvor vi lever længere og længere, og de ældre bliver yngre og yngre, er det at se naturligt ung og sund ud, højt på manges ønskeliste.

Men det hjælper ikke at klæde sig eller opføre os yngre, end vi er, hvis vi ikke føler os yngre. Klichéen om, at skønhed kommer indefra, er sat til side, det er en veletableret kendsgerning, at et ungt og sundt udseende starter med en sund og velholdt krop.

Det siges, at vi har fem aldre – antal leveår, biologisk alder, alder vi føler os som, alder på udseende og ønske alderen – og for mange af os er de sidstnævnte tre sandsynligvis de vigtigste. I undersøgelser, hvor en stikprøve af mennesker blev spurgt, hvor gammel de følte, svarede så mange som 78%, at de følte sig yngre end deres levealder. Måske hører du også til denne gruppe?

Læs også: 12 praktiske tips til at holde leddene sunde

Næringsstoffer til muskler og led

En af de mest begrænsende faktorer når det kommer til hvor gamle eller unge vi føler os, er stive og smertefulde muskler og led.

Er du plaget af ondt i ryggen, slidte knæ eller mere alvorlige lidelser som for eksempel revmatisme og gigt, Kan du let føle dig ældre end du faktisk er.

Ingredienserne i Flex5x er designet til at hjælpe dig med dine daglige udfordringer. Pakket med de gode, naturlige næringsstoffer i gurkemeje, boswellia serrata, kollagen type II, vitamin D3, vitamin C og vitamin K2. På denne måde kan Flex5x hjælpe med at holde kroppen i gang.

Brems nedbrydelsen og tab af muskelmasse

Når vi bliver ældre, forårsager celletab, at vi naturligt mister muskelmasse, og ofte erstattes musklerne med fedt. Fra en alder af 25 kan vi forvente at miste ca. 5% af muskelmassen for hvert årti, der går, og med alderen øges muskeltab. En gennemsnitlig 80-årig ville have mistet så meget som 50% af sin oprindelige muskelmasse, hvilket svarer til ca. 12 kg muskel hos mænd og 5 kg muskler hos kvinder.

Meget af dette skyldes oxidativ stress i kroppen. Frie radikaler nedbryder cellerne i kroppen, og det er stort set grunden til, at kroppen bliver ældre.

Du kan bremse denne udvikling med en kombination af en sund kost og regelmæssig fysisk aktivitet. Derudover kan det være en god ide at tage kosttilskud regelmæssigt. Polarkrill er et sundt og naturligt omega-3-supplement, der ud over at indeholde omega-3 af høj kvalitet og den stærke antioxidant astaxanthin, giver dig din daglige anbefalede dosis af “solskinsvitaminet” D-vitamin.

Denne kombination af omega-3, som indeholder EPA og DHA, der bidrager til hjertets normale funktion, antioxidanter og D-vitamin, som blandt andet hjælper med at opretholde normal muskelfunktion. Dette giver din krop nogle af de værktøjer, den har brug for, for at forblive ung.

En sund krop betyder øget livskvalitet

Sunde led er på mange måder nøglen til en sund og aktiv livsstil i de senere livsfaser. Ledsmerter og forsøg på at begrænse denne smerte er en af ​​hovedårsagerne til, at ældre undgår fysisk aktivitet.

Hvis du har en sund livsstil og sørger for at få regelmæssig motion, mens du plejer muskler og led, vil du holde din krop i gang længere. Nedbrydningsprocesserne i kroppen bremses, og du får en øget livskvalitet.

Ønsker du at holde dig ung længere kan Flex5x derfor være et effektivt og godt hjælpemiddel. Kombinerer du udover Flex5x de gode effekter fra omega-3-tilskuddet Polarkrill vil du have et godt udgangspunkt for at kunne holde dig i aktivitet længere, noget som igen vil føre til at din krop holder sig sund og rask. Flex5x indeholder Vitamin D3 og Vitamin K2 som bidrager til at opretholde normale knogler, og Vitamin C som bidrager til normal kollagendannelse, som har betydning for knoglernes, og bruskens normale funktion.

Prøv FLEX5X gratis i 60 dage

Du betaler kun 79 kr i porto

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, der er forudfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Du bestiller ikke noget endnu.

Kilder: