Om Os

Derfor udviklede vi Flex5X

Næsten alle oplever, at kroppen bliver stiv og øm med alderen. Det bliver sværere at bevæge sig, og hverdagens aktiviteter gør pludselig skade på led og muskler. For mange er dette starten på en ond cirkel, hvor man bliver mere og mere nervøs for at bruge kroppen.

Hverdagen bliver sværere for tusindvis af mennesker. Vi ville gøre noget ved det.

I tusindvis af år er naturlægemidler som Boswellia Serrata og gurkemeje blevet brugt til at behandle smerter i led og muskler i traditionel medicin. Det var et interessant udgangspunkt for vores ernæringseksperter. Efter en grundig forsknings- og udviklingsproces endte vi med et præparat, der kombinerer 5 vigtige ingredienser, såsom Boswellia og kollagen.

I dag er dette et af Nordens mest populære kosttilskud til led og muskler, som hjælper tusinder af mennesker hver eneste dag.

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturlige lægemidler, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250.000 kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige råvarer med egenskaber der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi stiller høje krav og på friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA), Mattilsynet (den norske fødevaresikkerhedsautoritet) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte i din postkasse

Friskheden er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraften.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning med friske kosttilskud direkte hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Bedst i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du foretage ændringer i dit abonnement?

Du kan nemt foretage ændringer i abonnementer og se fakturaer på kundeportalen.

Log ind

Andre spørgsmål?

Spekulerer du på noget andet? Spørgsmål om produkter? Ris og ros?

Gå til Vitamail kundeservice