Spørgsmål og svar

For at kunne yde den bedst mulige service har vi samlet de mest almindelige spørgsmål fra vores kunder og besvaret dem her. Har du andre spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvad indeholder FLEX5X?

Indhold pr. daglig dosis (2 kapsler):

Boswellia Serrata ekstrakt250 mg
C-vitamin60 mg (75)*
Kollagen type II40 mg
Gurkemejeekstrakt40 mg
– heraf curcuminoider16 mg
Zink10 mg (100)*
Piperin2,5 mg
Mangan2 mg (100)*
Kobber1 mg (100)*
Molybdæn100 μg (200)*
K2-Vitamin75 μg (100)*
D3-Vitamin10 μg (200)*
*% af anbefalet daglig dosis

Ingredienser:

Ekstrakt af Boswellia (Boswellia Serrata), ikke denatureret kollagen II (hajbrusk, fisk), ascorbinsyre, fyldstof (mikrokrystallinsk cellulose og dicalciumphosphat), gurkemeje (curcuma longa L), zinksulfatmonohydrat, antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer og silica), menatetrenon-7 (vitamin K2), kobbergluconat, mangansulfat, cholecalciferol (vitamin D3), ekstrakt af sort peber (piper nigrum L.) og natriumolbatdihydrat.
Vegetabilsk kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose.

Hvem er Flex5x velegnet til?

Flex5x er designet til kvinder og mænd i alle aldre og hjælper kroppen med at holde muskler og led bløde, stærke og sunde.

Hvor ofte skal jeg tage Flex5x?

Vi anbefaler, at du tager to kapsler hver dag i 4-6 måneder for at opnå mærkbar effekt.

Kan jeg tage Flex5x, hvis jeg er allergisk?

Hvis du er følsom over for nogle af de ingredienser, der findes i vores produkter, anbefaler vi at du taler med en læge inden du begynder at spise dem.

Hvornår skal jeg tage Flex5x?

Vi anbefaler at du starter dagen med to kapsler, men de kan også tages senere på dagen.

Hvor gammel skal jeg være for at købe Flex5x?

Der er en aldersgrænse på 18 år for at bestille alle vores produkter.

Kan jeg købe Flex5x i butikken?

Nej, vi sælger kun vores produkter online.. Dette er af den enkle grund, at vi ønsker, at vores kunder skal få sine varer lige hjem i postkassen til en billigere pris.

Kan jeg tage Flex5x, hvis jeg tager medicin?

Vores produkter består udelukkende af naturlige ingredienser uden påviste bivirkninger i kroppen. Ikke desto mindre kan vi ikke garantere, at visse lægemidler ikke kan påvirkes af virkemidlerne i Flex5x og vi anbefaler derfor alle vores kunder der tager medicin at konsultere egen læge for rådgivning i forhold til kosttilskud. Vær særlig forsigtig, hvis du tager medicin mod forhøjet blodtryk eller hjerte-kar-sygdomme.

Har Flex5x nogen bivirkninger?

Produktet indeholder kun naturlige virkemidler, der ikke forårsager bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du konsulterer en læge, hvis du er følsom over for nogle af ingredienserne.