FLEX5X har effekt på muskler og led

FLEX5X er et kosttilskud til muskler og led, der blandt andet indeholder Boswellia Serrata, kollagen type II og mangan. Studier viser, at FLEX5X kan være et godt alternativ for dig, som gerne vil have behagelige og fleksible led.

Når vi bliver ældre, har vi en tendens til at miste noget af fleksibiliteten i vores krop. Det skyldes, at smørevæsken i leddene reduceres, og brusken bliver tyndere. Ligamenter har også en tendens til at blive kortere og mindre fleksible, hvilket får leddene til at føles stive.

Ubehag i knæ, ryg eller led får os ofte til at føle os ældre, end vi egentlig er.

Ingredienserne i FLEX5X er sammensat for at hjælpe dig med dine daglige udfordringer. De gode, naturlige næringsstoffer i gurkemeje, boswellia serrata, kollagen type II, vitamin D3, vitamin C og vitamin K2 gør det nemmere at holde kroppens maskineri kørende.

Boswellia serrata – for behagelige led

Boswellia serrata, også kendt som indisk røgelse, er et urteekstrakt udvundet af boswellia serrata-træet. Træet vokser i tørre områder i Afrika og Indien.

Der er 18 kendte arter af boswellia, blandt dem er B. sacra, B. frereana, B. papyrifera og B. serrata. Boswellia-ekstrakt indeholder blandt andet forbindelser som boswellinsyren AKBA.

boswellia serrata

Produkter, der indeholder boswellia serrata, vurderes generelt i forhold til hvor stor en koncentration af ​​boswellinsyre, de indeholder.

Mængden af ​​ekstrakt bør være mellem 50 mg og 1000 mg for at bevare effekten på leddene. 

Flex5X indeholder 250 mg boswellia serrata:

 • Kan bidrage til behagelige og smidige led
 • Kan hjælpe med at opretholde et sundt hjerte
 • Kan hjælpe med at opretholde normale niveauer af kolesterol i blodet

Hvad gør kollagen?

Kollagen er det protein, vi har mest af i kroppen. I alt udgør det omkring 25 procent af den samlede masse af protein. Du finder kollagen i knogler, brusk, hud og sener.

Problemet er, at kroppens naturlige produktion af kollagen falder, når vi bliver ældre. Du kan se på kollagen som et slags stillads, der holder vores krop sammen.

At tage kollagen som kosttilskud

Der findes flere typer kollagen, og de består alle af forskellige peptider eller aminosyrer, der udvindes fra kvæg eller marine kilder.

Ved valg af kosttilskud er der to forskellige former for kollagen: enten i form af udenatureret kollagen eller hydrolyseret kollagen.

Mens udenatureret kollagen type 2 er kollagen i sin rene biologiske form, nedbrydes hydrolyseret kollagen til mindre peptidmolekyler.

Udenatureret kollagen er den type vi bruger i FLEX5X. At vi vælger at bruge udenatureret kollagen, betyder at du får et kollagen hvori råvaren ikke er kemisk forarbejdet.

Det er type 2-kollagen du finder i al ledbrusken i kroppen. Kollagen type 2 gør at vi kan bevæge os let og frit. Denne form for kollagen består af tre lange kæder af aminosyrer, der er forbundet med et fibernetværk.

Kollagen + C-vitamin

Det er vigtigt, at du kombinerer kollagen med C-vitamin for at optimere optagelsen:

 • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for bruskens normale funktion
 • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for knoglernes normale funktion

I tillæg til 40 mg udenatureret kollagen II indeholder FLEX5X 60 mg C-vitamin. Det giver den bedst mulige optagelse. Uden C-vitamin vil der ikke være kollagenproduktion i kroppen.

Mangan – til stærke knogler

Mangan finder man i leveren, bugspytkirtlen og nyrerne, men også i en lille mængde i hjernen. Det er også i disse organer, kroppen lagrer mangan. Men kroppen er ikke i stand til selv at producere dette sporstof.

Derfor er det vigtigt at få mangan gennem maden eller et kosttilskud. Du behøver ikke store mængder af dette sporstof – men den rette mængde er essentielt for at kroppen kan fungere optimalt.

Stærke knogler med mangan
Nødder er blandt andet gode kilder til mangan

Mellem 25 og 40 procent af alt mangan i kroppen findes i skelettet.

Mangan har flere vigtige funktioner i kroppen. Det bidrager blandt andet til:

 • At opretholde stærke knogler
 • At opretholde strukturen af ​​stærke og sunde knogler

FLEX5X indeholder 2 mg mangan.

Vitaminer og mineraler til led og muskler

FLEX5X indeholder desuden en række essentielle vitaminer og mineraler, der er vigtige for at passe godt på knogler, brusk og muskelfunktion:

 • K-vitamin hjælper med at opretholde normale knogler
 • D-vitamin hjælper med at opretholde normale knogler
 • D-vitamin hjælper med at opretholde normal muskelfunktion
 • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for knoglernes normale funktion
 • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for bruskens normale funktion
 • Zink hjælper med at opretholde normale knogler

FLEX5X giver kroppen den rigtige mængde af de rigtige aktive ingredienser til led og muskler. 

Vil du også opleve de gode effekter?