Bibliotekarens nye knæ

Før kæmpede 67-årige Irene med at sove som følge af alders forandringer i knæene. Men nu har hun genvundet sin nattesøvn – hendes knæ holder hende ikke længere vågen.

Irene er pensioneret bibliotekar og har altid gået langt.

Men med alderen oplevede hun, at hendes knæ stoppede med at fungere: Gåture blev en udfordring, og det var især svært, hvis det var koldt udenfor. Knæene var ikke hvad de havde været.

Blev værre

Resultatet var ofte, at hun havde problemer med at sove, fordi det blev svært at finde en behagelig stilling om natten. Især hendes venstre knæ holdt hende vågen, og det blev kun værre. Derefter blev hun anbefalet et naturligt kosttilskud:

Produktet skulle fungere godt for at få bløde og smidige led.

Før havde jeg meget smerte, især i den kolde årstid. Jeg blev tvunget til at sove på ryggen, så mine knæ ikke ville holde mig vågen. Men efter at jeg startede på Flex5X, kunne jeg sove normalt igen og i enhver position.

– Det var en stor lettelse, siger Irene. 

Hurtig forbedring

Hvornår begyndte du at mærke en forbedring?

– Faktisk så mærkede jeg en ændring ret hurtigt efter at jeg begyndte med kosttilskuddet, og det var en stor ændring. Jeg havde prøvet andre naturprodukter, men de hjalp desværre ikke. 

Irene fortæller endvidere at med mere bevægelighed er det også blevet lettere for hende at holde sig i god form. 

Nu er der ingenting som holder hende tilbage. Benene er endelig i gang igen.  

Ud på tur

– Det er vigtigt for mig at jeg kan bruge benene normalt, og at jeg ikke døjer med knæene længere. Nu går jeg en times tur hver dag, uanset om det er regn eller om solen skinner. 

Irene har mere eller mindre glemt hvordan det plejede at være.

– Ja, jeg tænker faktisk ikke på det længere. Jeg nyder livet som endelig er en leg med knæene igen, og jeg vil anbefale Flex5X til alle som døjer med det samme som mig!

Flex5X indeholder 250 mg boswellia serrata som kan bidrage til behagelige og smidige led, foruden 40 mg udenatureret kollagen II, gurkemeje, vitamin K2, D og C. K2 hjælper med at vedligeholde normale knogler, D-vitamin opretholder normal muskelfunktion og C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, som er vigtig for knoglernes normale funktion.

Flex5X giver leddene de 5 naturlige virkestoffer de har brug for – hver eneste dag. Gør som Irene og prøv det selv.

Prøv FLEX5X i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.