Studier og forskning

Flex5x er et naturligt kosttilskud til muskler, knogler og led, der indeholder Boswellia Serrata og gurkemeje. Flere undersøgelser viser, at ekstrakt fra Boswellia Serrata kan være et trygt og virkningsfuldt alternativ for dem, der kæmper med ømme og svage led.

Historisk set er gurkemeje blevet brugt til alt fra mad til medicin, og forskning har i utallige undersøgelser bevist de positive virkninger af dette krydderi. Det er det høje indhold af antioxidanten curcumin, der har en antiinflammatorisk effekt.

Boswellia Serrata, også kendt som indisk røgelse, er et urteekstrakt udvundet fra Boswellia Serrata-træet. Det er blevet brugt i mere end 1000 år i ayurvedisk medicin til at fremme smidige og stærke led.

Studier bekræfter effekten af ​​Boswellia

Forskning viser, at Boswellia Serrata-ekstrakt kan hjælpe med at holde dine led bløde og sunde. Undersøgelsen viser, at Boswellia Serrata har antiinflammatoriske egenskaber og effekten opnås allerede ved et indtag på 100-250 mg. En anden undersøgelse viser, at en kombination af Boswellia Serrata og curcumin (gurkemeje) er særlig effektiv.

Studie: Effectiveness of Boswellia and Boswellia extract for osteoarthritis patients: a systematic review and meta-analysis

Studie: Benefits of antioxidant supplements for knee osteoarthritis: rationale and reality

Mangan er et af 13 essentielle mineraler, der er vigtige for sunde og stærke knogler. Mangan er sammen med calcium, zink og kobber vigtigt for opbygning af brusk og knoglevæv.