“Det hjalp på mine knæproblemer”

“Nu har jeg endelig tid til at passe på mit helbred og min krop”, siger Merja (65). Hun er nybagt pensionist, og den dejlige nye fritid bruger hun på cyklen og på at gå stavgang i højt tempo… Hvilket ellers kan være ganske krævende for knæ og led!

En aktiv dame med ømme led

Merja går nemlig op i et sundt helbred og en sund kost. Hver dag begiver hun sig ud på ganske højintensive gåture med stave. Målet er at komme i endnu bedre fysisk form.

“Endelig har jeg tid og mulighed for at investere i mig selv, og skal ikke stresse med alt muligt andet,” griner hun.

Men der er én ting, der alligevel har været stressende for hende:

Specielt knæ og skuldre  

“Jeg følte ubehag, når jeg gik ned ad trapper. Og især gangtræning ned ad bakke føltes ubehageligt. Jeg skulle være meget forsigtig,” siger Merja.

Det gjorde det svært for hende at få en effekt ud af al træningen

Så hun begyndte at lede efter et godt produkt til leddene, der kunne afhjælpe hendes knæproblemer.

“Efter at have læst og søgt på nettet besluttede jeg mig for at prøve Flex5X.”

Merja mærkede effekten allerede efter et par uger, men havde alligevel perioder, hvor hun droppede tilskuddet.

“Så mærkede jeg, at ubehaget kom tilbage ret hurtigt. Så nu sørger jeg for at tage 2 kapsler om dagen, og har bestemt mig for at fortsætte med at tage Flex5X hver dag,” griner hun. Og nu er der gået over et år.

Gør det nemmere at gå ned ad bakke

Nu er det meget mindre ubehageligt at trave ned ad bakke med fart på. Og kroppen og knæene kan bevæge sig uden at føles så ømme.

“Nu lever jeg virkelig det aktive pensionistliv,” siger Merja, som også har anbefalet Flex5X til venner, der ønsker en sporty, givende hverdag.

Kæmper du også med at gå op ad trapper eller bevæge dig ned ad bakke? Nu kan du prøve Flex5X i 60 dage til HALV pris!

Flex5X indeholder 250 mg boswellia serrata, foruden 40 mg udenatureret kollagen II, gurkemeje, vitamin K2, D og C. K2 bidrager til at opretholde normale knogler, D-vitamin sørger for at opretholde normal muskelfunktion og C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for knoglernes normale funktion. Boswellia serrata bidrager til behagelige led. Mangan hjælper med at opretholde stærke knogler.

Prøv FLEX5X i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.