Mangan: En hjælp til stærke knogler!

Du tror måske, at det kun er mælk og calcium, som styrker knoglestrukturen? Men faktisk indeholder vores krop hele 10 til 20 mg af sporstoffet mangan. Og det er et vigtigt sporstof for vores knoglestruktur!

For at opretholde en sund og normal knoglestruktur, er det vigtigt at få mangan gennem maden eller via et kosttilskud. Vores krop er nemlig ikke i stand til selv at producere dette sporstof. Du behøver dog ikke indtage særlig store mængder, men den rette mængde er essentielt for at kroppen kan fungere optimalt.

Mangan finder man i leveren, bugspytkirtlen, nyrerne, men også en lille mængde i hjernen. Det er også i disse organer, at kroppen lagrer mangan.

Vigtigt for knoglerne 

Mellem 25 og 40 procent af alt mangan i kroppen findes i skelettet.

Læs også: Derfor er molybdæn så vigtigt for kroppen

Mangan har flere vigtige funktioner i kroppen. Det bidrager blandt andet til:

  • At bevare stærke knogler
  • At opretholde strukturen af ​​stærke og sunde knogler

Mangan spiller en vigtig rolle for at opretholde en god knoglesundhed.

Mangan i kosten

Du kan få tilført dette sporstof til kroppen ved at indtage fødevarer som:

  • fuldkorn
  • muslinger
  • østers
  • muslinger
  • nødder
  • bælgfrugter
  • ris og bladgrøntsager.

Derudover findes der forskellige kosttilskud med mangan, som kan styrke led og muskler i vores krop. Flex5X er netop sådan et kosttilskud – specielt udviklet til dig, der ønsker en behagelig og fleksibel krop.

Læs også: Kollagen: Det skal du vide, før du vælger

Kosttilskud med mangan

Flex5X er et kosttilskud for sunde muskler, knogler, led og brusk. Det indeholder 2 mg mangan. Derudover indeholder produktet boswellia serrata, gurkemeje og vitamin K2, vitamin D og vitamin C. K2-vitamin er med til at vedligeholde normale knogler, D-vitamin sørger for at opretholde normal muskelfunktion og C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for knoglernes normal funktion.

Et perfekt kosttilskud for dig, der gerne vil have mere komfort og fleksibilitet i kroppen!

Du kan også opleve effekten. Prøv Flex5X nu!

Prøv FLEX5X i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.